Logo Schouten en van der Giezen

Parkweg 159 a

9727 HB GRONINGEN
€ 240.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
607 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
NETTE BENEDENWONING MET ONTTREKKINGS VERGUNNING OM ER MET MAXIMAAL DRIE STUDENTEN TE WONEN + LEEG GELEVERD EN SNEL TE AANVAARDEN

Locatie:
Gelegen aan de Parkweg en vlakbij de Paterswoldseweg. Leuke en levendige locatie niet ver van het centrum van Groningen.

De indeling is als volgt:
Entree, hal en een trapopgang naar de eerste verdieping.

Verdieping:
Overloop met toiletruimte en cv-ruimte. Gesloten keuken nette keuken met enig inbouwapparatuur en toegang tot het voorgelegen balkon. Aansluitend aan de keuken een gezamenlijke woonkamer van circa 15 m2. Slaapkamer aan de achterzijde van circa 13 m2 en een balkon aan de achterzijde.

Verdieping:
Overloop, wasmachine ruimte en een badkamer met douche en wastafel. Twee kamers van circa 11 m2 en 14 m2.

Vlizotrap naar een zolderruimte.

Huurinkomsten: Per peildatum februari 2023 bedragen de netto huurinkomsten € 14.132,- op jaarbasis (exclusief gas/elektra).

Let op:
- Verkoper behoudt zich het recht voor de woning al dan niet te gunnen;
- Deze woning wordt verkocht met een 'as is where is' clausule*).

Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een projectnotaris.

*) Koper is bereid het verkochte op de datum van levering voetstoots (as is) te aanvaarden, hetgeen inhoudt dat koper het verkochte aanvaardt in de juridische, fiscale, technische en milieutechnische toestand waarin het verkochte zich alsdan bevindt, met alle bekende en onbekende zichtbare en verborgen gebreken en in de alsdan geldende gebruiksstaat, terwijl verkoper niet gehouden zal zijn ten aanzien van enig aspect van het verkochte enige (stilzwijgende) verklaring of garantie af te geven buiten hetgeen in de koopovereenkomst is gegarandeerd.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Bekijk alle fotos (38)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkamertypes: woonkamer
Zolder
Verdieping
Kamers: 2 (2 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafel
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]