Logo Schouten en van der Giezen

Paterswoldseweg 279 4

9728 AG GRONINGEN
€ 185.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
180 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
SUPER APPARTEMENT + CENTRALE LIGGING + BALKON + PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN ERF + LIFT

Mooi gelegen twee kamer appartement op de 5e etage met balkon op de zonzijde en een fietsenberging in de onderbouw. Het appartement geeft uitzicht op het gezellige winkelcentrum Overwinningsplein. Ook is het Stadspark om de hoek en is er een uitstekende ontsluiting naar de A7 en A28.

Indeling: hal, woonkamer circa 28 m2 , slaapkamer circa 10m2, nette keuken, nette badkamer met douche, separaat toilet en balkon met uitzicht over winkelcentrum Overwinningsplein.

Info: mooie ligging met prachtig uitzicht over Groningen Zuid. In het gebouw is een lift aanwezig en er is een intercominstallatie. Aan de achterzijde van het gebouw is een parkeerterrein voor de bewoners. Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas, actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van circa € 152,45,- en de bijdrage voor de verwarming bedraagt ca. € 60,-

Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris en een waarborgsom. Wilt u op de hoogte blijven toekomstig aanbod aan de Paterswoldseweg en omgeving? Laat het ons weten!
Bekijk alle fotos (30)
Woonlagen
wonen en slapen
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 28m2
Woonkamertypes: l_kamer
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]