Logo Schouten en van der Giezen

Pioenstraat 36

9713 XP GRONINGEN
€ 200.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
179 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
SFEERVOL APPARTEMENT + GRENZEND AAN HET GROENE PIOENPARK + 2 SLAAPKAMERS + RUIM BALKON + VLAKBIJ GRONINGEN CENTRUM EN HET UMCG

Bij binnenkomst in dit sfeervolle 2-kamer appartement komt u uit in de nette entree met toilet, toegang tot de keuken en toegang tot de woonkamer met uitzicht op het fraaie pioenpark. De keuken is afgesloten en aangrenzend treft u de badkamer met douche en wastafel.

De woonkamer is van veel daglicht voorzien, heeft een aantal vaste kasten en biedt tevens een doorgang naar de overloop waar de twee slaapkamers aan grenzen. De overloop beschikt over een handige vaste kast en de kleinere slaapkamer ook.


De actieve vereniging van eigenaren zorgt voor het onderhoud van het gehele appartementencomplex en de bergingen. De maandelijkse bijdrage voor de VvE is €98,87, -.


De woonomgeving rondom het Pioenpark is prachtig! Ieder seizoen van het jaar is het wonen hier mooi, maar met name in de zomermaanden geniet je hier elke dag van de groene omgeving. Bovendien zijn alle voorzieningen als scholen, sportverenigingen, winkels en het UMCG om de hoek te vinden. Naar het centrum van Groningen fiets je al in een kleine 10 minuten. Dit leuke appartement met een uitzicht als deze over het Pioenpark wil je niet laten lopen! Maak daarom snel een afspraak om die woning te bezichtigen.

+++Belangrijk om te weten is dat deze woning onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere (voormalige) huurwoningen. Dit zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder het gebruik van een project notaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je naar de verkoopinformatie.+++
Bekijk alle fotos (27)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 27m2
Woonkamertypes: doorzonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 2m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]