Logo Schouten en van der Giezen

Pioenstraat 57

9713 XR GRONINGEN
€ 209.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
155 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
START VERKOOP TIJDENS DE LANDELIJKE OPEN HUIZENDAG OP 06 APRIL TUSSEN 11.00 UUR EN 15.00 UUR. U BENT DAN VAN HARTE WELKOM OM DE WONING ZONDER AFSPRAAK TE KOMEN BEKIJKEN.

SFEERVOL APPARTEMENT + UITZICHT OVER HET PIOENPARK + BETAALBARE PRIJSKLASSE + ACTIEVE VVE + TWEE SLAAPKAMERS.

Welkom in dit charmante appartement met fantastisch uitzicht over het geliefde Pioenpark. Een ideale starterswoning met twee slaapkamers en een actieve VvE die zorgt voor een zorgeloos woongenot.

Het appartement is gelegen in een rustige en groene omgeving, perfect voor wie houdt van een rustige woonomgeving en toch niet ver gelegen van het bruisende centrum van Groningen. De nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer maakt het een ideale locatie.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime woonkamer met veel natuurlijk licht. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eetgedeelte. Aangrenzend vind je de gesloten keuken.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, ideaal als extra ruimte voor een thuiskantoor of hobbyruimte. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel, en er is een aparte toiletruimte in de hal.

Het balkon is de perfecte plek om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. Daarnaast beschikt het appartement over een inpandige berging, ideaal voor het opbergen van fietsen of seizoensgebonden spullen.

Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (27)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 27m2
Woonkamertypes: woonkamer
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]