Logo Schouten en van der Giezen

Pioenstraat 80

9713 XS GRONINGEN
€ 169.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
119 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
BUITENKANSJE + HOEKAPPARTEMENT + COMPACT + SUPER LOCATIE + VEEL SFEER + UITZICHT

Dankzij de hoekligging heeft het appartement twee balkons en optimaal lichtinval. Indeling: entree, trap naar derde woonlaag, entree woning, hal, toilet, woonkamer van ca. 17m2. Grenzend aan de woonkamer de slaapkamer van ca. 10m2 met toegang tot het eerste balkon. De gesloten keuken biedt toegang tot de douche en het tweede balkon. In de kelder is een eigen fietsenberging.

De woonomgeving rondom het Pioenpark is prachtig! Ieder seizoen van het jaar is het wonen hier mooi, maar met name in de zomermaanden geniet je hier elke dag van de groene omgeving. Bovendien zijn alle voorzieningen als scholen, sportverenigingen, winkels en het UMCG om de hoek te vinden. Naar het centrum van Groningen fiets je al in een kleine 10 minuten. Dit leuke appartement met een uitzicht als deze over het Pioenpark wil je niet laten lopen! Maak daarom snel een afspraak om die woning te bezichtigen.

De woning heeft een fraai uitzicht over het Pioenpark wordt verwarmd middels centrale verwarming en heeft een actieve vereniging van eigenaars met een bijdrage van € 80,56 per maand. De woning dient te worden gebruikt voor eigen bewoning door koper of voor bewoning van een eerstegraads familielid. Ideaal voor ouder van studerend kind of voor eigen bewoning natuurlijk.

+++ Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie. +++
Bekijk alle fotos (24)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 17m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]