Logo Schouten en van der Giezen

Planetenlaan 169

9742 HG GRONINGEN
€ 185.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
146 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
LEUK, COMPACT APPARTEMENT + GOED ONDERHOUDEN + BALKON OP ZUIDEN + RUIME WOONKAMER + 1 SLAAPKAMER + NETTE KEUKEN & BADKAMER + VLAKBIJ WINKELCENTRUM PADDEPOEL & CENTRUM GRONINGEN.

“Praktisch wonen met alle voorzieningen op steenworp afstand!”, - Makelaar Schouten + van der Giezen.

In de wijk Paddepoel aan de Planetenlaan komt dit fraaie appartement in de verkoop. Compact en praktisch wonen: dat kan hier zeker! De woning is netjes onderhouden, heeft een ruime woonkamer en 1 slaapkamer. Grenzend aan de woonkamer is een ruim en zonnig balkon te vinden. Zowel de keuken als badkamer zijn in een nette staat. Voor het complex is een ruime parkeergelegenheid.

Met alle voorzieningen binnen handbereik is het wonen in Paddepoel een groot plezier. Zo ligt het grote winkelcentrum Paddepoel op enkele minuten loopafstand. Daarnaast zijn er in de buurt diverse horeca- en eetgelegenheden te vinden. Achter het complex bevindt zich het Paddepoelpark waar je ook in alle rust een fijne wandeling kunt maken. Naar het centrum van Groningen fiets je al in 10 minuten en ook de diverse uitvalswegen als de ring van Groningen is binnen enkele minuten te bereiken. Kortom, een fijn appartement met alles erop en eraan op een uitstekende locatie in Groningen!

Heeft u een auto die u graag binnen wilt zetten of heeft u behoeft aan bergruimte? Het is mogelijk uw eigen garage bij te kopen onder het complex (informeer tijdens een eventuele bezichtiging naar de mogelijkheden).

Maandelijkse bijdrage VvE bedraagt € 135,51,-
Maandelijkse voorschot stookkosten bedragen € 99,67,-

+++Dit appartement maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris.+++
Bekijk alle fotos (23)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 23m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 3m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]