Logo Schouten en van der Giezen

Populierenlaan 141

9741 HD GRONINGEN
€ 259.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
265 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
STRAK APPARTEMENT MET TWEE WOONLAGEN + MODERNE KEUKEN + MODERNE BADKAMER + VRIJ UITZICHT + DRIE SLAAPKAMERS

Ontdek het gemak van dit appartement mèt riante verdieping met dakkapel. De indeling is doordacht en praktisch: bij binnenkomst vindt u een verzorgde entree met toilet. De moderne open keuken, uitgerust met inbouwapparatuur en biedt tevens toegang tot het balkon. Achter de keuken bevindt zich een nette badkamer met een wastafelmeubel en een inloopdouche.

Vanuit de hal bereikt u ook de slaapkamer aan de voorzijde, die toegang biedt tot het balkon op het oosten. De woonkamer is aan beide zijden voorzien van overvloedig daglicht en biedt een vrij uitzicht, waardoor een aangename leefomgeving ontstaat.

Op de strak afgewerkte verdieping zijn twee hele grote slaapkamers , waarvan één met een royale dakkapel die uitkijkt op een sfeervol parkje met een rustgevende waterpartij. Ontdek het comfort en de charme van deze recent gerenoveerde bovenwoning, ideaal voor wie op zoek is naar een eigentijdse en praktische woonruimte.

De bijdrage voor de actieve vereniging van eigenaren bedraagt €138 per maand.

+++Belangrijk om te weten is dat deze woning onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere (voormalige) huurwoningen. Dit zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder het gebruik van een project notaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je naar de verkoopinformatie.+++
Bekijk alle fotos (41)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (1 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 36m2
Woonkamertypes: doorzonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafelmeubel
Oppervlakte: 3m2
Verdieping
Kamers: 2 (2 slaapkamers)
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]