Logo Schouten en van der Giezen

Porfierstraat 25

9743 VE GRONINGEN
€ 450.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
236 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL SAM OP +31503180309
RUIME, ENERGIEZUINIGE HOEKWONING + EIGEN OPRIT + VLOERVERWARMING + ZONNEPANELEN + ROYALE TUIN + 4 SLAAPKAMERS + KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING + WESTERPARK OM DE HOEK + NABIJ WINKELCENTRUM VINKHUIZEN & REITDIEPHAVEN

Deze leuke hoekwoning in de vernieuwde woonwijk van Vinkhuizen biedt ruimte en comfort in een rustige, groene omgeving. De woning, opgeleverd in 2003, is de afgelopen jaren keurig onderhouden. Op de begane grond ligt vloerverwarming en het dak is voorzien van 12 zonnepanelen. De omgebouwde en geïsoleerde garage biedt een ideale werkruimte en bijkeuken, die naar eigen wens ingericht kan worden als (thuis)kantoor, speelruimte voor de kinderen of extra bergruimte. Een schuifpui leidt naar de royale tuin met aparte overkapping en schuurtje, die ook via een achterom bereikbaar is. Hier vind je altijd een plekje in de zon of schaduw. De woning beschikt over vier slaapkamers en een nette badkamer op de bovenste etages. De dakramen op de zolderetage zijn vorig jaar vervangen door kunststof exemplaren met dubbelglas, zodat nu alle kozijnen in het huis voorzien zijn van kunststof en dubbelglas.

Deze gezinswoning ligt in een rustige buurt, ideaal voor kinderen om veilig buiten te spelen. In de omgeving zijn meerdere speelvelden, scholen en sportverenigingen te vinden. Het winkelcentrum van Vinkhuizen en het gezellige Reitdiephaven zijn op slechts enkele minuten loop- of fietsafstand. Aan het einde van de straat ligt het groene Westerpark, perfect voor wandelen en fietsen. Dankzij uitstekende openbaar vervoersverbindingen en gemakkelijke toegang tot de uitvalswegen is deze woning perfect voor jou en je gezin. Kortom, een instapklare gezinswoning met veel ruimte waar je volop van zult genieten!
Bekijk alle fotos (55)
Woonlagen
Begane grond
Kamers: 2
Woonkameroppervlakte: 21m2
Woonkamertypes: woonkamer
1e verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: ligbad,
toilet,
douche,
wastafelmeubel
Oppervlakte: 6m2
2e verdieping
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]