Logo Schouten en van der Giezen

Sabotagelaan 118

9727 CT GRONINGEN
€ 219.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
332 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
AANTREKKELIJKE MASIONNETTE + NABIJ DE GROENE OMGEVING VAN STADSPARK + DICHT BIJ CENTRUM + LEUKE INDELING + ZONNIG BALKON

De woning is recent opgefrist, heeft nieuw gestucte wanden en een mooie nieuwe laminaatvloer, een nieuwe bewoner zou er direct in kunnen wonen.

Geniet op zonnige dagen op het ruime balkon, gelegen op de zuidwest zijde of loop de straat uit en maak een heerlijke wandeling door het Stadspark. Je zorgen maken om een parkeerplek voor de deur is in deze rustige buurt niet nodig, want die is er altijd. Kortom, de perfecte woning met een gunstige ligging in Groningen, praktische indeling en direct instapklaar voor de nieuwe bewoners!

Aan de Sabotagelaan in de buurt Laanhuizen vinden we deze prachtige maisonnette. De praktisch ingedeelde woning is opgedeeld in twee woonlagen. Gelegen op de eerste etage bevinden zich de slaapkamers en de badkamer. Op de tweede etage bevinden zich de ruime, lichte woonkamer en gesloten keuken. Dankzij de hoge ligging van de woning heb je een vrije uitkijk over de groene omgeving buiten.

Actieve en goed georganiseerde VvE, maandelijkse bijdrage ca. € 132,- is recent gerenoveerd voor wat betreft de wand- en vloerafwerking en het binnenschilderwerk. Tevens is het gehele appartement opnieuw belegd met laminaat vloeren.

Dit appartement maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris.
Bekijk alle fotos (26)
Woonlagen
Verdieping
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 21m2
Woonkamertypes: woonkamer
Begane grond of flat
Kamers: 2 (2 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 3m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]