Logo Schouten en van der Giezen

Scheltemaheerd 49

9736 AJ GRONINGEN
€ 379.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
74 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
MOOSTE PLEKJE VAN BEIJUM + 150M2 WOONOPPERVLAKTE + SLAAP- EN BADKAMER BEGANE GROND + TWEE BADKAMERS + GRENZEND AAN NATUURGEBIED + ZES SLAAPKAMERS + LANDELIJK WONEN

Deze hoekwoning ligt op een hele bijzondere plek, grenzend aan natuurgebied met in de verte uitzicht op het kerkje van Zuidwolde. Dankzij de ruime indeling, de slaap- en badkamer op begane grond en de uitbouw, staat deze woning bol van de mogelijkheden. De vorige bewoner heeft met veel plezier de woning bewoond, een nieuwe eigenaar dient een aantal zaken te moderniseren.

Indeling: Entree, berging, hal met toegang tot slaap- werkkamer. Woonkamer met open keuken en toegang tot de slaapkamer met aangrenzend de eerste badkamer. Via de woonkamer toegang tot de tuin. Trap naar verdieping, overloop en drie slaapkamer en tweede (volledig vernieuwde) badkamer. De zolderverdieping heeft een ruime overloop en de zesde slaapkamer.

Deze woning maakt deel uit van een complex met meerdere voormalige huurwoningen. Het biedt een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Houd er rekening mee dat er enkele verkoopvoorwaarden van toepassing zijn, waaronder een projectnotaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je graag naar de verkoopinformatie.

Grijp deze kans en maak snel een afspraak om deze woning te bezichtigen!
Bekijk alle fotos (47)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 36m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: toilet,
wastafel
Oppervlakte: 7m2
Verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafel
Oppervlakte: 4m2
Zolder
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]