Logo Schouten en van der Giezen

Sloep 42

9732 CB GRONINGEN
€ 215.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
306 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
ZONNIGE TUIN OP HET ZUIDEN + APARTE STENEN BERGING + 3 SLAAPKAMERS + NABIJ WINKELCENTRUM LEWENBORG EN RECREATIEGEBIED KARDINGE

Gelegen in een rustig hofje in de wijk Lewenborg bevindt zich deze leuke eindwoning, voorzien van maar liefst drie slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden.

Indeling: Bij binnenkomst aan de voorkant van de woning komt u uit in de hal met garderobe en meterkast. Vanuit hier kunt u de U-vormige woonkamer betreden met open eenvoudige keuken. De woonkamer kijkt uit over de diepe en zonnige tuin. Via de afgesloten hal met toilet en trapopgang kunt u de verdieping bereiken. Op de verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers gelegen alsmede een berging met Cv-installatie en een eenvoudige badkamer met douche en wastafel.

Aan de voorzijde van de woning treft u nog een vrijstaande stenen berging.

De woonomgeving is van alle gemakken voorzien. Zo ligt het winkelcentrum van Lewenborg met een breed assortiment aan winkels om de hoek. Ook het wijkcentrum ‘Het Dok’ is hier te vinden. Verder zijn er meerdere scholen, een grote sporthal en zwemschool in de buurt aanwezig. Het groene recreatiegebied Kardinge ligt op 10 minuten loopafstand en naar het centrum van Groningen fiets je al in 15 minuten. Uitvalswegen als de ring van Groningen zijn vanaf de woning eenvoudig te bereiken. Deze leuke woning op een uitstekende locatie in Lewenborg wil je zeker niet missen!

+++Belangrijk om te weten is dat deze woning onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere (voormalige) huurwoningen. Dit zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder het gebruik van een project notaris, voor deze woning dient de akte van levering te passeren bij PlasBossinade Notarissen te Groningen. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je naar de verkoopinformatie.+++
Bekijk alle fotos (39)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 42m2
Woonkamertypes: u_kamer
Verdieping
Kamers: 4 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 5m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]