Logo Schouten en van der Giezen

Taco Mesdagplein 1 b

9718 KE GRONINGEN
€ 185.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
351 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
LEUK APPARTEMENT + MOOI UITZICHT OP DE WATERTOREN + KARAKTERISTIEKE KENMERKEN + ZONNIG BALKON + 1 SLAAPKAMER + MEERDERE INBOUWKASTEN + NABIJ NOORDERPLANTSOEN, WESTERHAVEN EN CENTRUM GRONINGEN

“Een leuk appartement op een toplocatie in de gezellige Schildersbuurt”, - Makelaar Stefan, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Wie op zoek is naar een leuk en compact appartement is aan dit gezellige plein in de Schildersbuurt aan het juiste adres! Ideaal voor alleenstaanden, starters of ouders studerend kind. Het appartement ligt op een populaire locatie, midden in de gezellige Schildersbuurt en biedt veel mogelijkheden. Hoewel het huis wat opknapwerk vereist, kan het worden omgevormd tot een modern, sfeervol appartement. De woning beschikt over een sfeervolle woonkamer met uitzicht op de watertoren, een nette keuken en badkamer en een ruime slaapkamer. In het appartement zijn diverse inbouwkasten te vinden voor extra bergruimte. Aan de achterzijde van het appartement grenst een zonnig balkon.

Op het gezellige Taco Mesdagplein geniet je van een rustige en groene omgeving, terwijl je toch dicht bij het bruisende stadsleven woont. Bovendien woon je tussen het Noorderplantsoen en het Stadspark in en zijn er diverse eet- en horecagelegenheden in de buurt. Binnen ongeveer 5 minuten fietsen sta je al op de Grote Markt en de uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de woning. Zie jij het potentieel van dit leuke appartement? Wacht dan niet te lang en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!
Bekijk alle fotos (31)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 2
Woonkameroppervlakte: 18m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: toilet,
douche
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]