Logo Schouten en van der Giezen

Van Lenneplaan 175

9721 PH GRONINGEN
€ 209.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
220 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
2 KAMER APPARTEMENT + TOP LOCATIE + PRAKTISCHE INDELING + BALKON OP HET ZUIDEN

Praktisch ingedeeld 2 kamer appartement nabij winkels, voorzieningen en uitvalswegen. Het appartement heeft een zonnig balkon op het zuiden, een ruime woonkamer, intercom en een ruime berging in de onderbouw en het geheel is met de lift bereikbaar. Vanuit de woonkamer zicht op de Martinitoren!

Indeling: ruime hal met inloopkast, grote woonkamer met fraai uitzicht over de skyline van de stad, gesloten keuken met eenvoudige inrichting en aansluiting voor de was- en droogapparatuur. Badkamer met douche en wastafel en een slaapkamer.

Info: Gesloten portiek en intercom aanwezig, voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw, winkelcentrum op loopafstand, tevens vlakbij aansluitingen A28 en A7. Ook is natuurgebied het ‘Hoornse Meer’ en het Stadspark om de hoek. Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas en centraal verwarmd middels blokverwarming. De bijdrage voor de VVE is €129,60 per maand.

+++Dit appartement maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris en een waarborgsom. +++
Bekijk alle fotos (31)
Woonlagen
Derde verdieping
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 38m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 2m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]