Logo Schouten en van der Giezen

Verlengde Hereweg 3

9721 AB GRONINGEN
€ 415.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
453 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL SAM OP +31503180309
BELEGGINGSOBJECT BESTAANDE UIT 3 ZELFSTANDIGE STUDIO'S MET EIGEN LUXE KEUKEN EN SANITAIR. HET GEHEEL WORDT IN VERHUURDE STAAT VERKOCHT.

Een fraai beleggingsobject met 3 recent opgeknapte studio's met eigen keuken en sanitair, twee studio's hebben een buitenruimte. Het object heeft Energielabel C en B. Totale netto huuropbrengst per jaar bedraagt: € 26.160,-. De huidige huurders betalen exclusief gas, water en elektra.

De afmetingen van de studio's zijn 37m2, 31m2 en 50m2.

Indeling:

Gezamenlijke entree, stook- en wasruimte.

Studio nummer 3: 37m2 bestaande uit een woongedeelte met luxe open keuken met inbouwapparatuur, hoogslaper, luxe badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.

Studio nummer 3-1: 31m2 bestaande uit een woongedeelte met luxe open keuken met inbouwapparatuur, hoogslaper en luxe badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. Tevens heeft deze studio en separate kamer voor kasten en/of werkkamer. Aan de achterzijde is een balkon op het westen.

Studio 3-2: Gelegen in het souterrain, 50m2, bestaande uit een woongedeelte met luxe open keuken met inbouwapparatuur en een slaapgedeelte. Separate luxe badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. Deze studio heeft een veranda aan de achterzijde gelegen op het westen.

Let op:
- De vraagprijs betreft een vanaf prijs;
- Verkoper behoudt zich het recht voor de woning al dan niet te gunnen;
- Deze woning wordt verkocht met een 'as is where is' clausule*).

*) Koper is bereid het verkochte op de datum van levering voetstoots (as is) te aanvaarden, hetgeen inhoudt dat koper het verkochte aanvaardt in de juridische, fiscale, technische en milieutechnische toestand waarin het verkochte zich alsdan bevindt, met alle bekende en onbekende zichtbare en verborgen gebreken en in de alsdan geldende gebruiksstaat, terwijl verkoper niet gehouden zal zijn ten aanzien van enig aspect van het verkochte enige (stilzwijgende) verklaring of garantie af te geven buiten hetgeen in de koopovereenkomst is gegarandeerd.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Bekijk alle fotos (53)
Woonlagen
Souterrain
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafel
Oppervlakte: 4m2
Begane grond
Kamers: 2 (2 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafel
Oppervlakte: 3m2
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafel
Oppervlakte: 3m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]