Logo Schouten en van der Giezen

Wederik 33

8446 AA HEERENVEEN
€ 875 p.m.
INSCHRIJVEN HUURWONING
+
635 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
+++ Als inkomensnorm geldt dat het bruto inkomen van de kandidaat huurder minimaal 4 x het huurbedrag moet zijn. Een evt tweede inkomen telt deels mee.
+++één 'maandhuur' als waarborgsom.

Dit prettige appartement op de begane grond kan het beste worden omschreven als licht en ruimtelijk met prachtig vrij uitzicht over vaarwater! Het kleinschalige appartementencomplex van 15 appartementen is op perfecte en centrale locatie gelegen nabij uitvalswegen. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik in het wijkwinkelcentrum van De Greiden en het gezellige centrum van Heerenveen. Een appartement van circa 81 m² met gezamenlijke tuin, waar u heerlijk van het zonnetje kunt genieten!

Gezamenlijke entree met intercom, trapopgang en lift.
Indeling appartement: entree/hal, berging, toilet en badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel en wasmachineaansluiting. Slaapkamer van circa 12 m². Ruime en lichte woonkamer met open keuken, welke is voorzien van gasfornuis en afzuigkap. Verder de tweede slaapkamer, deze is tevens in gebruik te nemen als eet- of werkkamer. Vanuit de woonkamer en de tweede slaapkamer heeft u toegang tot de met prachtig vrij uitzicht over vaarwater. Op de begane grond is ook een (fietsen-)berging aanwezig.


Bijzonderheden:
- ideale locatie met vrij uitzicht;
- gratis parkeren voor de deur;
- inpandige (fietsen)-berging;
- servicekosten bedragen maandelijks € 75,-.
Bekijk alle fotos (13)
Woonlagen
Derde woonlaag
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Voorzieningen: douche
INSCHRIJVEN HUURWONING
Kruis icoon
[fluentform id="4"]