Logo Schouten en van der Giezen

Wenckebachlaan 46

9728 JK GRONINGEN
€ 245.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
205 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
ROYAAL APPARTEMENT + 3 SLAAPKAMERS + BALKON OP HET ZUIDEN + MODERNE KEUKEN + MODERNE BADKAMER

Indeling.
Welkom bij deze ruime gemoderniseerde woning! Bij binnenkomst stap je meteen in de hal, die als centraal punt fungeert en toegang biedt tot alle kamers. Aan je linkerhand bevindt zich de moderne keuken, compleet met hoogwaardige Bosch inbouwapparatuur.

De L-vormige woonkamer aan de voorzijde van de woning straalt met natuurlijk daglicht dat door de ramen stroomt. Hier geniet je van een heerlijke ambiance en kun je de deuren openen naar het zonnige balkon op het zuiden.

De woning beschikt over een eigentijdse badkamer met een handige douche en een wastafel. Daarnaast is er ook een apart gastentoilet voor extra comfort. Een praktische ruimte voor je wasmachine maakt het huishouden een stuk gemakkelijker.

En tot slot, de slaapkamers. Deze woning biedt in totaal drie volwaardige slaapkamers, elk met een eigen karakter. Met afmetingen van respectievelijk 8, 9 en 12 vierkante meter, hebben ze elk hun eigen mogelijkheden en indelingsmogelijkheden.

Het complex wordt onderhouden door een actieve vereniging van eigenaar met een maandelijkse bijdrage van €149,-.


+++Belangrijk om te weten is dat deze woning onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere (voormalige) huurwoningen. Dit zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder het gebruik van een project notaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je naar de verkoopinformatie.+++
Bekijk alle fotos (38)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 4 (3 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 35m2
Woonkamertypes: l_kamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 3m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]