Logo Schouten en van der Giezen

Willem Dreeslaan 4

9363 EM MARUM
€ 185.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
310 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
LEUKE EENGEZINSWONING + SLAAPKAMER OP BEGANE GROND + TOPLOCATIE

Deze voormalige huurwoning biedt volop kansen aan een handige koper. Hoewel de vorige bewoner prima voor het huis heeft gezorgd, dient de nieuwe bewoner rekening te houden met een aantal opfriswerkzaamheden. De locatie, nabij uitvalswegen, voorzieningen en tevens midden in Marum is erg goed.

Bij binnenkomst betreedt u de ruime entree/hal met een toilet. Via de hal heeft u directe toegang tot de lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer kunt u de afgesloten keuken betreden. Grenzend aan de keuken is de ruime bijkeuken/berging gelegen. Daarnaast vindt u op de begane grond een comfortabele slaapkamer met een schuifpui en een eigen badkamer, voorzien van een douche en een wastafel.

Op de bovenverdieping bevindt zich een overloop met een tweede toilet en een ruime slaapkamer. Deze goed bemeten slaapkamer biedt voldoende ruimte om een comfortabel slaapgedeelte en een werk- of hobbyruimte in te richten.

Kortom een perfecte woning voor starters of senioren met de wens om op de begane grond te slapen.

Deze woning maakt deel uit van een complex met meerdere voormalige huurwoningen. Het biedt een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Houd er rekening mee dat er enkele verkoopvoorwaarden van toepassing zijn, waaronder een projectnotaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je graag naar de verkoopinformatie. Grijp deze kans niet voorbij en maak snel een afspraak om deze leuke woning te bezichtigen!
Bekijk alle fotos (32)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]