Logo Schouten en van der Giezen

Bilderdijklaan 109

9721 PT GRONINGEN
€ 229.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
403 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
GERENOVEERD GROOT APPARTEMENT + TWEE WOONLAGEN + VRIJ UITZICHT + DRIE SLAAPKAMERS + NIEUWE BADKAMER + NIEUW DUBBEL GLAS

Dit PRAKTISCHE appartement (twee verdiepingen) ligt op een prachtige plek. Een ideale woning voor iemand die op zoek is naar een ruim, appartement in een leuke frisse jonge buurt boven de winkels en met uitzicht op de vijver. Doordat de woning gemoderniseerd is kan er direct gewoond worden.

Indeling:Entree, hal met bergkast, toilet en toegang tot de lichte woonkamer van circa 21 m2. Aan de voorzijde een balkon en vrij uitzicht over de vijver en het plantsoen. Bij de entree bevindt zich de gesloten keuken. Aan de galerijzijde bevindt zich tevens een inpandig balkon/loggia. Verdieping: Ruime overloop en drie slaapkamers van circa 5 m2, 8.5 m2 en 14 m2. De twee kleinste slaapkamers kunnen eventueel eenvoudig worden samengevoegd. De actieve vereniging van eigenaren zorgt voor het onderhoud van het gehele appartementencomplex. In 2014 is het dak vervangen. De maandelijkse bijdrage voor de VvE is € 117,31. Voorschot voor de stookkosten (blokverwarming) €80,-.

Dit appartement maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris (Hermans&Schuttevaer Utrecht) en een waarborgsom.
Bekijk alle fotos (36)
Woonlagen
Derde verdieping
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 20m2
Woonkamertypes: woonkamer
Vierde verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 4m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]