Logo Schouten en van der Giezen

Christinastraat 24

9744 CH GRONINGEN
€ 195.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
315 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
FRAAIE TUSSENWONING + NODIG KLUSWERK NOG VEREIST + ZONNIGE TUIN + 3 SLAAPKAMERS + KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING + NABIJ CENTRUM HOOGKERK, RECREATIEPLAS HOOGKERK EN HET OPENLUCHT ZWEMBAD + OP 15 MINUTEN FIETSAFSTAND VAN CENTRUM GRONINGEN

“Gezocht: nieuwe eigenaar met kluservaring die deze woning kan afmaken tot een geschikte gezinswoning.”, - Stefan van der Giezen, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Deze woning aan de rand van Hoogkerk heeft de nodige (klus)aandacht nodig om omgetoverd te worden tot een fraaie gezinswoning. Een deel van het kluswerk is gedaan, waaronder de uitbouw aan de achterzijde. Zo zijn er mogelijkheden om dit huis af te maken tot een volwaardige gezinswoning. Met een ruime leefruimte, open keuken, aparte bijkeuken, zonnige tuin, drie slaapkamers en een badkamer is hier aan ruimte geen gebrek. 

De omgeving is aangenaam en rustig, ideaal voor zowel jong als oud. Er zijn talloze speeltuinen, groene parken en diverse scholen in de directe nabijheid. Bovendien zijn supermarkten, verschillende winkels, (sport)verenigingen, een bibliotheek en kinderopvang op slechts enkele minuten lopen van de woning. Het recreatiegebied Hoogkerk en het verwarmde openluchtzwembad liggen op loop- of fietsafstand. Het centrum van Groningen is met 15 minuten fietsen bereikbaar, en er zijn snelle verbindingen naar uitvalswegen zoals de Groningse ringweg en de A7. Kortom, een aangename woning op een geweldige locatie in Hoogkerk, waar zowel jong als oud volop woongenot zal ervaren!
 
Bekijk alle fotos (30)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 27m2
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafelmeubel
Oppervlakte: 3m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]