Logo Schouten en van der Giezen

Florakade 338

9713 ZK GRONINGEN
€ 235.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
584 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
BENEDENWONING + HOEKAPPARTEMENT + VEEL SFEER + NIEUWE BADKAMER + NIEUWE KEUKEN + TUIN RONDOM +TOPLOCATIE

Via het afgesloten portiek komt u binnen in de hal van de woning, vanaf hier heeft u toegang tot alle vertrekken. Bij binnenkomst kunt links de slaapkamer betreden. Verder kunt u vanuit de hal naar de royale woonkamer met speelse indeling en optimale lichtinval. Grenzend aan de woonkamer is een eet- slaap- of studeerkamer. De keuken is volledig gerenoveerd en beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur. Ook de badkamer en toilet zijn al een renovatie ondergaan. De tuin rondom is op het zuiden en westen georiënteerd waardoor je hier altijd wel een plekje in de zon kan vinden.

Het appartement is gelegen op zowel loopafstand van het Pioenpark als het oosterpark en tevens op enkele fietsminuten van het centrum van Groningen gelegen. De bijdrage voor de actieve vereniging van eigenaren bedraagt €141,95 per maand.

Belangrijk om te weten is dat deze woning onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere (voormalige) huurwoningen. Dit zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder het gebruik van een project notaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (42)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 24m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 1m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]