Logo Schouten en van der Giezen

Grevingaheerd 126

9737 SR GRONINGEN
€ 175.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
373 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
Dit appartement moet worden versterkt om beter bestendig te zijn tegen aardbevingen. Dit betekent dat de nieuwe eigenaar rekening moet houden met werkzaamheden aan de woning. Echter biedt dit ook kansen. U kunt bijvoorbeeld aanspraak maken op de SNN subsidie van €17.000,- voor het verbeteren of verduurzamen van uw woning.

Dit appartement heeft de ideale locatie! Je vindt hier allerlei voorzieningen op steenworp afstand, zoals twee winkelcentra in Beijum, basisscholen, het openbaar vervoer en het zorgcentrum. Bovendien zijn er meerdere speeltuinen in de buurt waar kinderen zich kunnen vermaken. En alsof dat nog niet genoeg is, liggen het DirtPark Groningen, Beijumerbos en recreatiegebied Kardinge ook nog eens om de hoek. Je fietst al in slechts 15 minuten naar het bruisende centrum van Groningen. En als je de ringweg nodig hebt, bereik je die gemakkelijk en snel vanaf deze woning. Kortom, dit leuke appartement voldoet aan al jouw woonwensen!

Laten we even kijken naar de indeling van de woning. Via de portiek kom je binnen in de entree/hal. Daar bevindt zich de woonkamer met een eenvoudige open keuken en een balkon op het westen, zodat je kunt genieten van de avondzon. Aan de andere kant van de hal vind je een slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van een douche en wastafel. Er is ook nog een apart toilet. Op de verdieping is er een vide en een leefruimte waar je zelfs een tweede slaapkamer kunt creëren. De woning heeft volledig kunststof kozijnen en HR glas.

Er is een actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 146,46

Belangrijk om te weten is dat deze woning onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere (voormalige) huurwoningen. Dit zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder het gebruik van een project notaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (36)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 27m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]