Logo Schouten en van der Giezen

Grevingaheerd 96

9737 SP GRONINGEN
€ 239.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
352 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
LEUKE TUSSENWONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN + RUSTIGE LIGGING + DIEPE TUIN OP HET ZUIDWESTEN + TOP LOCATIE

“De mogelijkheden voor deze leuke woning op een fijne woonlocatie in Beijum zijn eindeloos!”,

Bij aankomst tref je een diepe groene voortuin aan. Via de entree kom je in de hal met een toilet en de trapopgang naar de bovenverdieping. Eenmaal binnen in de ruime woonkamer, valt de overvloed aan natuurlijk licht meteen op. Vanuit hier heb je een fraai uitzicht op de diepe en tevens groene tuin op het zuidwesten.

Een doorgang leidt je vanuit de woonkamer naar de keuken, en daar weer aan vast vind je een praktische bijkeuken/berging voor extra opslagruimte en klusmogelijkheden. Op de bovenverdieping wachten drie comfortabele slaapkamers op je, ideaal voor gezinsleven of gasten. De eenvoudige badkamer, uitgerust met een douche en wastafel, voorziet in je dagelijkse behoeften. Verder biedt deze woning een handige bergzolder voor al je opslagwensen.

De woning is ideaal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen als de twee winkelcentra’s in Beijum, basisscholen, het openbaar vervoer en het zorgcentrum. In de omgeving zijn meerdere speeltuinen voor kinderen te vinden. Bovendien ligt het het DirtPark Groningen, Beijumerbos en recreatiegebied Kardinge om de hoek. Naar het centrum van Groningen fiets je al in 15 minuten. Vanaf de woning bereik je gemakkelijk en snel de ringweg. Voldoet deze woning aan jouw woonwensen? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak.

+++ Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.+++
Bekijk alle fotos (35)
Woonlagen
Verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafel,
wasmachineaansluiting
Oppervlakte: 5m2
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 28m2
Woonkamertypes: l_kamer
Vliering
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]