Logo Schouten en van der Giezen

Spaanse Aakstraat 24

9741 CX GRONINGEN
€ 325.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
67 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
FRAAIE TUSSENWONING + RUIM & LICHT + TUIN OP HET ZUIDWESTEN + 4 SLAAPKAMERS + NETTE KEUKEN & BADKAMER + ZONNEPANELEN + TOPLOCATIE IN SELWERD + VLAKBIJ WINKELCENTRUM SELWERD & PADDEPOEL

“Een ruime, instapklare gezinswoning met mogelijkheden om in de toekomst volledig aardgasvrij te kunnen wonen”, - Stefan, Makelaar Schouten + van der Giezen.

In de groene wijk Selwerd ligt deze goed onderhouden tussenwoning, compleet met vier slaapkamers, 8 zonnepanelen en een fijne, zonnige tuin op het zuidwesten. De woning is in de afgelopen jaren zeer goed onderhouden. Naast het plaatsen van de zonnepanelen zijn meerdere ruimtes opnieuw gestuct en is er een dakappel geplaatst met kunststof kozijnen en HR++ glas. De lichte leefruimte grenst aan de nette keuken. Via de keuken bereik je de aparte bijkeuken die voorzien is van een wasmachine aansluiting. De onderhoudsvriendelijke tuin ligt op het zuidwesten, dus hier geniet je de hele dag van de zon. De tuin is via een achterom te bereiken en heeft een aparte stenen berging. Op de eerste etage zijn drie ruime slaapkamers en een nette badkamer te vinden. De zolderetage heeft een aparte werkkamer en dankzij de dakappel ruimte voor een ruime, vierde slaapkamer.

Als koper krijg je de unieke kans om als één van de eersten in Groningen je koopwoning aan te sluiten op het warmtenet van Warmtestad. De gemeente Groningen streeft ernaar om Paddepoel, Selwerd, Vinkhuizen, Kostverloren en Zernike CO2-neutraal en aardgasvrij te maken. Nieuwe bewoners krijgen hierdoor de mogelijkheid om gratis over te stappen op het warmtenet. Onder andere een elektrische kookplaat en warmte boiler worden door Warmtestad gesubsidieerd. Ook staan er nog subsidies open om te besteden ter verbetering van de woning.

De locatie is ideaal voor jonge gezinnen. Met een basisschool voor de deur, zwembad ‘De Parrel’, sporthal Selwerd en diverse speeltuinen om de hoek, biedt de omgeving volop faciliteiten. Het winkelcentrum van Selwerd en winkelcentrum Paddepoel zijn op loopafstand, met een groot winkelaanbod. Het universiteits- en hogescholencomplex Zernike en het centrum van Groningen liggen op slechts 10 minuten fietsen. Zowel het openbaar vervoer als de uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar. Kortom, een heerlijke woning voor jong en oud met veel potentie en mogelijkheden!
Bekijk alle fotos (41)
Woonlagen
Tweede verdieping
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
Eerste verdieping
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 25m2
Woonkamertypes: woonkamer
Eerste verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
wastafelmeubel,
inloopdouche
Oppervlakte: 3m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]