Logo Schouten en van der Giezen

Spieghelstraat 105

9721 JT GRONINGEN
€ 195.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
314 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
GRONINGEN ZUID + HOEKAPPARTEMENT + BALKON OP OOST + VOORZIENINGEN NABIJ + RUSTIGE LIGGING

Rustig wonen in een groene omgeving in Groningen-zuid. Een compact appartement waarin ruim geleefd kan worden. Deze tweekamerwoning (het is mogelijk om de woonkamer te splitsen zodat er 2 slaapkamers zijn) ligt op de tweede woonlaag en heeft een groot balkon. Het appartement maakt deel uit van een keurig verzorgd appartementencomplex met een actieve vereniging van eigenaren.
Indeling: De entree met hal biedt toegang tot alle vertrekken, wat zorgt voor praktische en efficiënte leefruimtes. De woonkamer is door de hoekligging van het appartement overgoten met natuurlijk daglicht. Bovendien heeft u vanuit de woonkamer direct toegang tot het balkon op het oosten, waar u kunt genieten van de ochtendzon. Ook kunt u vanuit de woonkamer rechtstreeks de afgesloten keuken betreden.
Aan de hal grenst ook de slaapkamer. Tevens beschikt de woning over een badkamer, een apart toilet en is er een praktische ruimte aanwezig met een aansluiting voor de wasmachine.


De actieve vereniging van eigenaren zorgt voor het onderhoud van het gehele appartementencomplex en de bergingen. De maandelijkse bijdrage voor de VvE is €128,04, -.


Let op: deze woning was voorheen verhuurd en wordt nu aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder een projectnotaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je graag naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (29)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 36m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 3m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]