Logo Schouten en van der Giezen

Valreep 34

9732 EG GRONINGEN
€ 235.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
299 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
Welkom bij deze prachtige tussenwoning gelegen in het fijne Lewenborg! Met een riante woonoppervlakte van maar liefst 126 vierkante meter en 3 comfortabele slaapkamers biedt deze woning volop ruimte voor het hele gezin.

Bij binnenkomst in deze woning wordt u verwelkomd door een ruime entree met garderobe, waar u uw jassen en schoenen gemakkelijk kunt opbergen. De grote woonkamer, gelegen aan de voorzijde, biedt uitzicht op zowel de voortuin als het perkje met speeltuin. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een eenvoudige keuken die toegang biedt tot de achtertuin. De achtertuin is voorzien van een stenen berging en een handige achterom, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de buitenruimte.
Op de verdieping van de woning bevinden zich drie volwaardige slaapkamers, waarvan elke kamer voldoende ruimte biedt voor ontspanning en privacy. Daarnaast is er een bergruimte aanwezig met de cv-opstelling en ruimte voor de wasmachine. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel, zodat u alle nodige voorzieningen binnen handbereik heeft.

Deze woning biedt een geweldige kans om uw eigen stempel te drukken en om te toveren tot uw droomhuis.

+++Belangrijk om te weten is dat deze woning onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere (voormalige) huurwoningen. Dit zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder het gebruik van een project notaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je naar de verkoopinformatie.+++
Bekijk alle fotos (32)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 37m2
Woonkamertypes: l_kamer
Verdieping
Kamers: 4 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafel
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]