Logo Schouten en van der Giezen

Van Drielstlaan 70

9744 EW GRONINGEN
€ 265.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
440 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
HOEKWONING MET GROTE TUIN + DRIE SLAAPKAMERS + INSTAPKLAAR + VOLLEDIG DUBBEL GLAS + TUIN OP ZUIDWESTEN

Dankzij de hoekligging heeft deze woning zowel een voor- zij en diepe achtertuin en heeft een besloten ligging. Het betreft één van de grootste percelen van de Van Drielstlaan.

Deze keurige hoekwoning is recent opgeknapt. Op de verdieping is nieuw dubbel glas geplaatst, de gehele woning is daarbij voorzien van dubbel glas, de wanden zijn gesausd en de woning is volledig voorzien van een fraaie laminaatvloer. De nieuwe bewoner kan er direct wonen!.

Indeling: Entree naar een hal met toiletruimte, inpandige bijkeuken/berging. Tuingerichte lichte woonkamer met half open keuken (totaal circa 38m2). De zonnige tuin op het westen is circa 11 meter diep Verdieping: Ruime overloop, eenvoudige badkamer met douche en tweede toilet en aansluitend een washok. Drie slaapkamers van circa 12 m2 met walk-in-closet, 12 m2 en 10m2 en een vlizolder. Tevens is er een inpandige berging.

Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris (Drost en Juten Den Haag) en een waarborgsom. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (45)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 39m2
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche
Oppervlakte: 5m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]