Logo Schouten en van der Giezen

Van Lenneplaan 189

9721 PH GRONINGEN
€ 219.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
374 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
GROOTSTE TYPE + EXTRA SLAAPKAMER + DRIE KAMER APPARTEMENT + MODERNE BADKAMER + LIFT + FRAAI UITZICHT + TOP LOCATIE

Ruim drie kamer appartement op de 6e etage in de gewilde woonwijk de Wijert, nabij winkels, voorzieningen en uitvalswegen. Het appartement heeft een zonnig balkon op Zuid, moderne badkamer, intercom en een ruime berging in de onderbouw en is met de lift bereikbaar. Vanuit de woonkamer zicht op de Martinitoren!

Indeling: ruime hal met inloopkast, grote woonkamer van ca 37m2 met fraai uitzicht over de skyline van de stad, gesloten keuken (11m2) met eenvoudige inrichting en aansluiting voor de was- en droogapparatuur. Badkamer met douche en wastafel. 2 Slaapkamers ca 10m2 resp. ca 14m2.

Info: Gesloten portiek en intercom aanwezig, voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw, winkelcentrum op loopafstand, tevens vlakbij aansluitingen A28 en A7. Ook is natuurgebied het ‘Hoornse Meer’ en het Stadspark om de hoek. Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas en centraal verwarmd middels blokverwarming. De bijdrage voor de VVE is ca € 139,- per maand, het voorschot bedrag voor de verwarming is ca € 75,- per maand.

+++Dit appartement maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris en een waarborgsom. +++
Bekijk alle fotos (27)
Woonlagen
wonen en slapen
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 37m2
Woonkamertypes: woonkamer
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]